OBVESTILO – zaradi praznovanja spremenjen prometni režim

datum: 29.04.2015

2. maja 2015, na dan praznovanja 70. obletnice ustanovitve prve slovenske narodne vlade, bo na Lavričevem trgu v Ajdovščini velika slovesnost. V primeru slabega vremena se bo dogodek odvil pod šotorom v grajskem vrtu. Lavričev trg in celotno območje stare Castre bo tega dne v vsakem vremenu zaprto za promet. Prosimo vas za razumevanje in strpnost.


2. maja 2015 bo ves dan trajala celotna zapora območja Castre, dan pred praznovanjem in dan po njem (1. in 3. maja 2015), pa delna zapora Lavričevega trga, za namene priprave, nato pa še za pospravljanja prizorišča.  

Bodo pa, tako za obiskovalce mesta, kot tudi za domačine, organizirana in dobro označena parkirišča v okolici prireditvenega prostora. Urejeno bo parkirišče za starim mlinom, parkirati pa bo mogoče tudi na vseh ostalih parkiriščih v okolici starega mestnega središča. Na dan prireditve bo za parkiranje skrbelo večje število rediteljev, posebej bo organizirano parkiranje avtobusov in večjih kombijev.

Prosimo vas, da v teh dneh ne parkirate na Lavričevem trgu. Poiščite nadomestne avtomobilske poti in parkirišča do vašega cilja. Računamo na vaše razumevanje in strpnost. Predvsem pa vas vabimo, da se nam pridružite na praznovanjih.   

 

nazaj na seznam

Koledar dogodkov

Ni dogodkov na ta dan.